HTML

king of the shit 2.2

valóság és fikció a világ legnagyobb állatkertjéből

Friss topikok

  • andris: kurva nagy!!!!! (2008.08.08. 15:31) :)
  • megacrash: ugy emlekszem megirtam a bevezetot kiraktam aztan elkezdtem hozza irni, szoval valszinueg kb. egy ... (2008.05.11. 15:35) delfin/cápa/természet
  • amúgy: végre:) szeretem, ha nem otthon vagy, sokkal izgalmasabbak a bejegyzéseid:) (2008.07.16. 17:09) landön
  • BABAAAAAAAA: persze, mindig csak a polonyi andris....mi? ;) (2008.06.13. 12:23) bezár a bazár
  • nuyorican: sztorizz csak. (2008.05.28. 08:45) pamm pamm pamm

Linkblog

freelancing/utazás

2008.05.08. 16:37 megacrash

úgy néz ki lassan végigturnézom sydney legjobb stúdióit. kicsit hadd vágjak fel, hétfőtől egy hétig itt dolgozom. a zspacebe már régóta próbálom betenni a lábam, de ilyen komolyabb stúdióknál úgy látszik, minden csak időzítés meg hát kapcsolatok kérdése. egyszer csak üresedés lesz, és valakinek éppen eszébe jutsz, és azonnali kezdéssel ott teremsz.

júliustól pedig, ha minden igaz, világszerte az összes nagy természetfilm és dokumentumcsatornán sugározzák az egyik animációmat, amit egy ausztrál doksihoz csinálok éppen, és még csak nem is néz ki szarul. 

hálistennek az elmúlt két hónapban van munka rendesen, és amikor éppen nem a pénzem után futok (ne gondoljátok hogy csak otthon kell rugdosni a megrendelőket hogy fizessenek), nagyon élvezem a freelancer létet. hetente más helyen melózni, rengeteg embert megismerni, viszonylag kötetlenül, úgy hogy ha éppen úgy állsz anyagilag, fogod magad és szabadságra mész mondjuk egy hónapra, mondjuk budapestre.

asszem már írtam, június közepén repülök, borzasztóan várom már, a múltkori zseniálisan sült el.

a visszautam meg igen kalandos lesz. a bedéék utazása inspirált (már annyiban, hogy indonézia után, meg őket olvasva rájöttem én is, mennyivel egyszerűbb és olcsóbb magadnak megszervezni), végigjárom kb. másfél hét alatt bombayt, bangkokot, kuala lumpurt, szingapúrt és melbournet, mindez, hála az olcsó, független indiai, kínai légitársaságoknak, kb. 600-700 dollárral olcsóbban jön ki mint egy direkt út pestről sydneybe. mindenhol két napot töltök, ami kicsit japán típusú városnézésekbe fog fulladni, viszont nem kell egyhuzamban nyolc óránál többet ülnöm egy repülőgépen sem, megúszom a jetlaget és látok egy kis világot.

kurvasok utánajárás meg kombinálás volt mire megtaláltam a legjobb jegyeket, négy különböző légitársasággal (jetair,airasia,tiger és jetstar), de sokkal jobban örülök ennek a megoldásnak mint 26 órát rohadni valami british airways gépen, aminek soha nem lesz vége. szóval letesztelem Nektek az utat, és ha sikerrel járok, mindenkinek ajánlom, hogy ha utazik valahova, kivált ázsiába, szarjon az utazási irodákra. remélem azért nem akadok el valahol félúton, bár bombayen kívül hirtelen nem látok itt olyan helyet ahol ne ragadnék ott szívesen.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megacrash.blog.hu/api/trackback/id/tr10612205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jnc 2008.05.08. 15:24:01

Hát igen ... Az AirAsia áraival nagyon nehéz versenyezni a térségben.Nekem is okoztak már párszor igen kellemes meglepetést :) És igazad van,teljesen felesleges utazási irodákon keresztül szervezni.Ott helyben úgy árban,mint minőségben sokkal jobb szállásokat/tripeket lehet találni.(Köszönhető ez a szinte mindenhol jelenlevő,és kikerülhetetlen bedroom utazásszervezőknek.) Ráadásul nem kell másnapos,unatkozó angolol/koreai/japán hordákhoz csapódnod. Persze itt sem árt,ha előtte az ember tájékozódik a témára szakosodott fórumokon. Na befejeztem ...
süti beállítások módosítása