HTML

king of the shit 2.2

valóság és fikció a világ legnagyobb állatkertjéből

Friss topikok

  • andris: kurva nagy!!!!! (2008.08.08. 15:31) :)
  • megacrash: ugy emlekszem megirtam a bevezetot kiraktam aztan elkezdtem hozza irni, szoval valszinueg kb. egy ... (2008.05.11. 15:35) delfin/cápa/természet
  • amúgy: végre:) szeretem, ha nem otthon vagy, sokkal izgalmasabbak a bejegyzéseid:) (2008.07.16. 17:09) landön
  • BABAAAAAAAA: persze, mindig csak a polonyi andris....mi? ;) (2008.06.13. 12:23) bezár a bazár
  • nuyorican: sztorizz csak. (2008.05.28. 08:45) pamm pamm pamm

Linkblog

első hét sydney

2008.01.05. 03:52 megacrash

a közepesen izgalmas szilveszter után (sydney harbour és star city casino, meg valami buli ahova nem értünk oda), belevetettem magam a munkába és igyekszem valami normális mederbe terelni az eddigi elég hektikus életem.albérletet keresek, ezerrel melózom és szocializálódom, új város, új emberek, elég izgalmas.  

a munkahelyem nagyon király. freelancerként dolgozom, tehát csak akkor hívnak, ha van munka, eddig pont úgy néz ki hogy csak akkor nem dolgozom ha nem akarok.

a cég tele van megrendelésekkel, különböző logóanimációkat csinálok az ügyfeleiknek, és főcímeket a saját gyártású műsoraikhoz, fotózom, forgatok, nem unalmas. a fizetés álomszerű, a társaság elképesztő jó, a stúdió a belváros közepén van szóval pont úgy tűnik, nagyon beletenyereltem a tutiba, egy-két hónap múlva, ha minden jól megy, egyenesbe jövök anyagilag is meg igényelhetek valami új vízumot.

sydney, vagyis amennyit eddig láttam belőle tetszik, igazi pörgős nagyváros, két gond van vele, minden messze van mindentől és nevetségesen drága. viszont ha munka van, minden van.

folytatom az indonéz beszámolót még a hétvégén.

Szólj hozzá!

Címkék: sydney munka, ausztralia, new south wales, sydney,

A bejegyzés trackback címe:

https://megacrash.blog.hu/api/trackback/id/tr46612173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása