HTML

king of the shit 2.2

valóság és fikció a világ legnagyobb állatkertjéből

Friss topikok

  • andris: kurva nagy!!!!! (2008.08.08. 15:31) :)
  • megacrash: ugy emlekszem megirtam a bevezetot kiraktam aztan elkezdtem hozza irni, szoval valszinueg kb. egy ... (2008.05.11. 15:35) delfin/cápa/természet
  • amúgy: végre:) szeretem, ha nem otthon vagy, sokkal izgalmasabbak a bejegyzéseid:) (2008.07.16. 17:09) landön
  • BABAAAAAAAA: persze, mindig csak a polonyi andris....mi? ;) (2008.06.13. 12:23) bezár a bazár
  • nuyorican: sztorizz csak. (2008.05.28. 08:45) pamm pamm pamm

Linkblog

megis bali

2007.12.15. 06:38 megacrash

 

(bocs nincs ekezet)

szal az elso ket napom eleg jol sult el a cegnel, a fonok hozzamvagott kb. 120e forintot miutan leadtam a ket melot amit megcsinaltam, mondvan hogy erezzem jol magam balin aztan jojjek vissza amikor jolesik, lesz melom.

szoval megis felszalltam arra a gepre.a repulon elegge osszebaratkoztam egy kedves csajjal, szoval (miutan szallas, helyismeret, es mint kiderult biztositas nelkul indultam neki indonezianak) kifejezetten orultem annak az orbitalis nagy luxusvillanak ahol az elso ejszakat tolthettem.

hiaba, mindenkinek kijar hogy egy napig ugy eljen mint egy kolumbiai kokainbaro. kepeket majd toltok fel.ma bereltem egy szobat ket napra 120,000 rupiaert (kb. haromezer forint) kuta belvarosaban, egy kis robogot (amivel mar sikerult egy idiota kanyarban lehuznom a bort a bokamrol hogy aztan egy tetovaloszalonban sikitva fertotlenitsem alkohollal), korbefurikaztam a ‘varost’, holnap meg elkezdem szervezni a programomat.

attol fuggoen, mennyire lesz penzem, floresre, jawara el szeretnek repulni, esetleg szumatrara (lehet ilyen kisgepekkel repkedni a szigetek kozott) viszonylag olcson, es allitolag viszonylag ritkan zuhannak le.

most sztem harom-negy napig robogoval furikazok meg szorfozom egy kicsit balin, de nem akarom sokaig suttetni a hasamat mert azt mar ugyis csinaltam eleget. komodoi sarkanyt, orangutant es mukodo vulkant szeretnek latni meg lelekveszto repulogepeken repkedni es fotozni ezerrel.

nyilvan meg updatelek

2 komment

Címkék: utazas indonezia, utazas, azsia, bali,

A bejegyzés trackback címe:

https://megacrash.blog.hu/api/trackback/id/tr75612168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levi 2007.12.15. 10:39:42

Szeva... jó olvasni rólad, jo dolgokat csinalsz, kicsit faj is a szivem... nem, nagyon... Menj bromora (java) ha megteheted.. a leglenyugozobb vulkan ami letezik... csoda... es ha buvarkodas es apro szepseges szigetek, akkor gili islands... the hidden paradise itself...

Ric 2007.12.15. 12:20:01

Olvasgatom a dolgaid rendszeresen, de még nem írtam neked...Menj amerre csak tudsz...lehet még kicsit be is vagyok rúgva, szal nézd el ha semmi értelme annak, amit írok:) Ricsi
süti beállítások módosítása